Eriksfilmblogg.blogg.se

Värmlänning som skriver om film, mat och hundar.

LOL

Kategori:

vi får följa en tonårs tjej i collage. vi får följa kärlek, vänskap och föräldra konflikter. även små framgångar.
sämsta skit ja sett på länge.. tyvärr jag trodde jag kunde få lite tonårs atmosfär men jag fick en dynga till allt. skådespelarna läste dialogena rakt upp o ner.. ingen känsla alls, störde mig på en del saker också.. som att dottern klädde av sig naken framför mamman o bara gick? någon är glad någon är ledsen o någon är kär. . sen undrar man hur länge ens mamma o pappa köper kläder åt sina barn.. jag menar vem köper underkläder till sin dotter på 21 bast? skärpning.. alldeles för många klyschor också..

The Bourne Ultimatum (del 3)

Kategori: Allmänt

Nu jagas Bourne av de som gjorde honom till den han är o allt han ville va bara att få bli lämnad i fred men inte ens en ny generations elitsoldater kan röja undan honom för hans sökning och hämnd på dom som gjorde honom till den han är plus det som hände med hans Marie. 
 
 
Betydligt mycket bättre än 2an då denna story håller och kameran är inte lika skakig  nu. Häftiga actionscener och bra tempo, se denna. 

10 timmars film

Kategori: Allmänt

Jag har kastat bort 10 timmar till att titta på film i dag och jag har 9 timmars film kvar som ska ses i möra ..  Bör jag söka hjälp ? 
 
Mina måltider kan se ut som på bilden här. Detta kan jag lätt klara mig på i tim tal o då menar jag timmar. Från kl 08.00 på möran till kl 17 på eftermiddagen o då skippar jag lunchen o är ändå mätt.