Eriksfilmblogg.blogg.se

Värmlänning som skriver om film, mat och hundar.

Valborg

Kategori: Allmänt

Det blir nog bio eller inhandla Game of Throne säsong 2 i blu-ray. 
Ska även handla grillad kyckling och bea-sås till som får bli min mat denna härliga valborgs kväll. 
Ta hand om er.
Bella hund vill det.. 
 

50 nyanser av honom böckerna

Kategori: Allmänt

Längtar tills jag har råd att läsa dessa böcker.. Jag planerar faktiskt att läsa Mörka tornets serien och Game of Throne först så fort pengar tillåter detta. 
Men jag spekulerar redan nu vilka ev skådespelare som skulle kunna spela de två huvudkaraktärerna i en ev fifty shades film. 
 
De båda är Robert Downey Jr eller Nikolaj Coster-Waldau som Mr Grey 
och 
 
Jessica Chastain eller Anne Hathaway som Anastasia. 
 
Ni som läst böckerna vilka skulle ni vilja se om det ska bli en film om de erotiska böckerna ? Är mina önskningar något att komma med ? 
 
 

I Saw The Devil

Kategori: Allmänt

En ung kvinna mördas brutalt av en psykopatisk seriemördare. Den unga kvinnans man får reda på det och gör sig redo för en blodig hämnd.
 
 
En blodig katt och råtta jakt. 
 
Sydkorea är ett land som har mer än bara PSY som levererar. De är också ett filmland men mycket kvalite och är mästare på att skapa en riktig otäck stämmning i sina skräckfilmer. 
Denna historia är lite mer än bara ett blodbad och tortyr, här är det mycket känslor, som spelar in. Bara den inbitna filmtittaren kan se detta, eller den som är klarar av att gå djupare i en film och se mer än bara massmord 
Här är det blodigt och väldigt brutalt men de får till det och det blir som ett konst utav det, här betyder alla mord och allt hemskt något. Ångest ? Stress? döda det som han älskar mest ? Mycket psykiskt. När mördaren plockar upp ett till offer på vägen så så vet vi vad han kommer göra och vi sitter o biter av våra naglar..  Den scenen...  
Knivskarp foto och mörkstämning genom hela filmen.
 
 
Blodig hämnd historia.. 
 
EEEE