Eriksfilmblogg.blogg.se

Värmlänning som skriver om film, mat och hundar.

Filmtips

Kategori: Allmänt

Sorry att jag uppdaterar så dåligt men här kommer 2 snabba filmtips. Ena börjar kl 23.55 på tv4. Burn After reading. En gym instruktör får tag på ett hemligt objekt som tillhör CIA. Han bestämmer för att jävlas med dom.. Jäkligt kul och knasig..
 
Sedan finns en äldre kult rulle som börjar på tv 11 kl 22.55 Terror on elm street. Den första delen från 80-talet. Robert Engkund har klor och hemsöker ungdomars drömmar och dödar dom där. Charmigt med 80-tal.  
 
Godkväll. 
Erik 
 
Ps jag såg Captian Pillhips: och kan berätta så här om den.:  kreativiteten låg i det tekniska, den subjektiva kameran som jag fullkomligt älskar,och hos Tom Hanks - han har Oscar varning här. Han visar här att han är bland de allra bästa - rysningar i slutet. Allt annat har vi dock sett. Antagonisterna var så vanliga och tråkiga, många av dom överspelade. Klyschorna kom efter varandra. Men i det stora hela är det en bra underhållning med mening. Även om historien är baserad på en sann historia och berättar en fel bild av mycket.. Fienderna är väldigt "hollywood" tex. 
 
EEE
 
Kommentera inlägget här: