Eriksfilmblogg.blogg.se

Värmlänning som skriver om film, mat och hundar.

Inom kort

Kategori: Allmänt

 
 
Hejsan. 
 
Inom kort så kommer jag förmodligen lägga upp mina skolfilmer jag och mina klasskamrater gjort under mina 3 år under gymnasiet. Om jag får för de som medverkar så klar, inga filmer läggs ut utan tillåtelse. Det är kul o se hur man gått från kass till bättre o bättre. Det är inga bra arbeten men det är bara kul o se hur det gått. Men som sagt de kommer att komma ut inom en snar framtid. Beräknar med att de kommit innan Påsken infaller.
 
Har ledigt denna vecka o det blir bio på fredag antagligen. Merly Streeps nya elr boktjuven elr båda?. Nästa vecka är det 300 filmen som kommer. Herre. Det är dyrt för studenter utan jobb o vara filmälskare samtidigt. 
 
Cheers
Erik
 

Svårt val

Kategori: Allmänt

Ikväll kommer American Hustle ut och jag har tänkt se den. Problemet är bara att Tre kronor mot Finland är samma tid. Den matchen tror jag kommer bli riktigt fet och väldigt bra - vilket jag tror filmen också kommer bli. 
 
 
 
 
Vad är mest värt? 
Det märker ni ikväll. 
Vad hade du valt? 
 
Ha det gött 
Erik
 
 
HAHA, oj jag såg fel. Sverige möter Finland var kl 13 o inte 18 det var USA o Kanada då. Så då hinner jag med båda faktiskt. 
 
 

Ändring

Kategori: Allmänt

Jag fick idag 2 biobiljetter av en vän som tyckte att jag förtjänade de bättre än "hen". Jag kommer då att lägga en biljett nästa Fredag och det blir "American Hustle" och den andra på "300: the rise of empire". "Her" gick inte här i Karlstad som jag bor i så det var väldigt synd, den har jag längtat mycket efter. Eller vill ni att jag ser 2 andra filmer och skriver om dom här? TIpsa isåfall. Annars kör jag på de jag nämnde.
 
Men nu blir det film hela tiden ända fram till kl blir 06 minst iallafall.
 
Först ut är:
 
 
Kommer som sagt se en massa annat också. Kan kanske lägga upp en bild eller vilken jag ser efter varje jag sett klart och den jag ska börja med. Kanske. 
 
Sedan så måste jag trots att jag tränar på gym och käkar jätte strikt LCHF kost så måste jag ta en timmes promenad varje dag, då min kropp börjar säga ifrån, redan nu som 20 åring som jag är nu. Jag vill också på nått sätt gå från 1 film om dagen till 3 om dagen. Men jag vet ännu inte hur jag ska få tid till det, men kommer nog fram på nått sätt. 
 
Tips på TV just nu: 
Battle of Seattle på SVT kl 23.05
TV3 kl 01.30 Twins
TV 11 just nu.. Hostel 2. 
 
Ha det gött
Erik