Eriksfilmblogg.blogg.se

Värmlänning som skriver om film, mat och hundar.

Det blir Hobbit.

Kategori: Allmänt

Har inte blekaste aning om hur många biofilmer jag sett detta år men jag vet i allafall att The Hobbit del 2 kommer blir den mäktigaste av dom. Har sett fram emot den här filmen mer än studenten faktiskt. 
 
Såg dessutom "Carrie" ( 2013) igår och tyckte den var bra. Dess budskap som mobbing, utfrysning, skuld, förlåtelse och religiös fanatism berättade den bra. Men den drunknade i för mycket data effekter och budskapen blev med kort varsel. Det var också ett annat problem - filmens tid var för kort. Hade den varit längre så hade filmens data effekter funkat för mig. De är väldigt välgjorda och det är riktigt häftiga action scener. Men det tog över de intressanta budskapen om man ska göra mini sammanfattning av det hela. Chloe gjorde rollen trovärdig och bra trots att hon är "för fin" för att spela en "trasig karaktär" som Carrie White är. "Mamman" spelad av Julianne Moore var nog filmens stjärna dock. 
Har inte sett "Carrie" från 70-talet ännu men det lär jag göra så snart jag bara kan.
 
Kvällens underhållning på TV för mig är inget. Jag kommer själv titta på "singing in the rain" tror jag eller om det blir nån annan. Typ "Tala med henne" kanske?. 
Annars så är tipset på TV Avatar på Tv4 kl 21.35 och Con Air på kanal 5 kl 23.40
 
Haha bara jag som tänker på Europes låt Carrie när jag ser namnet Carrie? Så jäkla jobbig låt..