Eriksfilmblogg.blogg.se

Värmlänning som skriver om film, mat och hundar.

Filmtips

Kategori: Allmänt

Filmtips:

Legend Of Bagger Vance

 Film om en golfare som träffar en mystisk caddie som kan allt om golfens hemligheter. Kort kommentar: fin och lättsmält film om en golfares kamp om att hitta sig själv inom golfen. Will Smith är filmens stjärna. Vi har sett det tusen gånger förut, men så här till sommaren så funkar dessa rullar jämt. Utmärkt att ses till en köpp kaffe.

 

Kvinnan i rummet

 En kriminalare blir placerad på en avdelning där han och en kompanjon måste lösa gamla fall som inte blivit lösta ännu. Ett fall hamnar på skrivbordet som är oerhört skrämmande.

Oerhört vass och riktigt otäck kriminalfilm men samtidigt också rätt enkel. Danskarna visar återigen att de kan sin sak med att göra bra kriminalfilm, se och lär Beck.

 

Primer

 En film som är till för dig som vill tänka mycket och vill bli redigt utmanad. En film om att resa i tiden, kort och väldigt svår film.

 

Mina eftermiddagar med Margueritte

Återigen en mycket enkel film men samtidigt fin också. Man själv vill bara sitta med Margureitte och lyssna på hennes berättelser som hon berättar för vår huvudkaraktär. Visst är den enkel och har några fula syner men om man bortser från det så är det trevligt ändå om man ser på allt annat.

 

Snön på Kilimanjaro

 Bra, trevlig och lättsam feel-good film med en del oväntade vändningar och med riktiga vardags hjältar. 

KOMMENTARER:

  • Petra Fjærberg säger:
    2015-07-17 | 21:06:44

    En kvinna i rummet ser ut til være en som en film jeg så for mange år siden som ikke finnes lengre på noe stede...den heter LIES og handler om en kvinna som oppdager at hennes man er utro mot henne, men mannen jobber innom psyk pleie å får sin fru til at bli innlåst på mental pleie der hun droges ned da hennes man sier at hun har forsøkt og mørda han et antall ganger... Den så jeg når jeg var tenåring og en var verkligahetsbasert...Hun fikk hjelp til slutt av en ny lege som kom å ifrågasatte hennes medisinering til slut kom hun ut å sen ble det en skremmende historia på å få fast mannen som gjort seg skyldig til en masse ting. Bra med korte innlegg gir masse nysgjerrighet :-)

Kommentera inlägget här: